Dierentuinen

Creative Tent Systems is dé leverancier voor dierentuinen die op zoek zijn naar functionele en veelzijdige tentoplossingen voor diverse evenementen. Onze tenten voegen een bijzondere touch toe aan de beleving van dierentuinbezoekers.

Of het nu gaat om educatieve presentaties, gezinsvriendelijke activiteiten of sfeervolle avondevenementen, onze stretchtenten bieden een flexibele en beschutte ruimte voor diverse dierentuinactiviteiten. Dankzij hun duurzaamheid en aanpasbaarheid kunnen ze worden opgezet op verschillende locaties binnen het park. De transparante zijwanden van onze sailcloth tenten zorgen voor een panoramisch uitzicht op het park en laten bezoekers nog dichter bij de natuur komen. Met hun verfijnde uitstraling zijn ze perfect geschikt voor evenementen zoals diners, fundraisers en speciale vieringen in de dierentuin.

Veelzijdige zijwanden

Het weer in Nederland staat erom bekend onvoorspelbaar te zijn. Wil je in geval van slecht weer volop kunnen genieten van de knusse sfeer van een stretchtent zonder concessies te doen aan de ruimte? Zijwanden zijn hiervoor dé perfecte oplossing.

Sfeervolle ambiance

Vergroting van de capaciteit

Marketing mogelijkheden

Creëer een onvergetelijke beleving met onze stijlvolle tentoplossingen.

Onze projecten

Jeroen Zwetselaar

Nationaal Militair Museum

Hiswa RAI

Unieke boomstam palen

Maak jouw stretchtent helemaal af met karakteristieke boomstam palen. Hierdoor zijn er geen scheerlijnen nodig die naar de grond gespannen worden. 

Jouw recreatie gelegenheid

Bij Creative Tent Systems streven we ernaar om dierentuinen te ondersteunen bij het creëren van memorabele evenementen die de band tussen mens en dier versterken. We begrijpen het belang van het behoud van een natuurlijke omgeving en we werken daarom nauw samen met dierentuinen om ervoor te zorgen dat onze tenten harmonieus opgaan in de bestaande infrastructuur.

Ons toegewijde team zorgt voor een vlekkeloze installatie en een tijdige service. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat!